Cei de la Fantasy Flight Games au anuntat lansarea Banners of War, o extensie a jocului de societate Runewars! Cu mai mult de 50 de miniaturi noi si sute de carti si tokenuri noi, Banners of War este construit pe strategia si diplomatia razboiului pentru runele dragonilor.

Forte noi, eroi noi, strategii noi

In Banners of War, jucatorii isi iau soarta in mainile lor prin adaugarea de noi unitati armatelor, eroi pentru a le conduce, folosirea de noi tactici impotriva inamicilor si cautarea legendarului Lost City care promite comori nebanuite celui care il va conduce. Dar nu va fi usor. Vei avea nevoie de leadership si tactici pentru a intrece armatele inamice. Si ei se pregatesc sa atace si sa trimita impotriva ta legiuni.

Puternicii Rocs si ambitiosii Novice Wizards se alatura lorzilor Daqan, in timp ce Latari au incheiat un pact cu spiritele antice ale padurii pentru a avea suportul puternicului Leonx si chiar copacii. Intre timp, Uthuk se adanceste in coruptie, iar Great Betrayer este martor in continuare la sacrilegiu : Vampirii Bilehall s-au aliat cu Waiqar si cu masivul Great Wyrms, in timp ce relicvele Dragon Wars se ridica iarasi!

Pentru cei care doresc sa afle mai multe detalii despre jocul de societate Runewars, aveti aici un review.