“Bine ati venit in lumea stranie si terifianta inspirata de povestirile lui Howard Phillips Lovecraft, de cercul sau literar si de clasicul RPG Call of Cthulhu.

In Call of Cthulhu Living Card Game (LCG), jucatorii interpreteaza rolurile unor investigatori indrazneti si a unor oribilitati nemaivazute care incearca sa reuseasca in misiunile lor periculoase in timp ce lupta cu fortele adversarilor lor.

Jocul de carti Call of Cthulhu este un joc bazat pe un duel intre doi jucatori ce pot folosi numai continutul acestui set be baza. In plus, Call of Cthulhu este, de asemenea, un LCG, iar distractia voastra si experienta de joc pot fi personalizate si imbunatatite prin extensiile de cate 40 de carti ce apar in mod regulat, numite Pachete Asylum. Fiecare Pachet Asylum va ofera noi optiuni si strategii pentru fiecare pachet de carti din acest set de baza, precum si carti pe care le puteti folosi sa construiti pachete de carti originale dupa propria dorinta.

Call of Cthulhu LCG poate fi jucat ocazional cu prietenii, dar si in competitii, prin intermediul turneelor organizate si supervizate special de catre Fantasy Flight Games.”

 

Pentru cei interesati, regulamentul tradus in limba romana al jocului de societate Call of Cthulhu: The Card Game (LCG) se poate descarca direct de aici, sau din sectiunea de Regulamente in Limba Romana.

 

Acest regulament a fost tradus de Robert Militaru.