Patru noi evenimente iti sunt pregatite in week-end la sala de joaca CBG (Creative Board Gaming) de pe B-dul Unirii, nr. 14, Bucuresti.

Catan798x304

 

Sambata, 22 Februarie, incepand cu ora 12:30, te asteptam la concursul Catan cu Extensia Orase si Cavaleri. Taxa de participare este de 30 lei/persoana si sunt 24 de locuri disponibile. Numarul minim de participanti este de 12 iar valoarea totala a premiilor este de 575 lei. Se va juca Catan jocul de baza si extensia Orase si Cavaleri, variantele in limba romana.  O partida va dura 120 minute, iar intre cele 3 partide va fi o pauza de 10 minute. Pozitionarea la mese dupa prima runda se va face in functie de clasament, astfel incat cei mai buni sa joace cu cei mai buni.  Evenimentul se va termina la ora 18:30 si primii 5 castigatori vor pleca acasa cu premii din partea CBG si a partenerului oficial al acestei competitii: Ideal Board Games.

 

Alcatraz798x304

 

Duminica, 23 Februarie, incepand cu ora 12:00, esti invitat la Lansarea Oficiala pentru varianta in limba romana a jocului Alcatraz: Tapul Ispasitor.  Participarea este gratuita si sunt 40 de locuri disponibile. Vom organiza si o tombola la care partenerul oficial al evenimentului (Ideal Board Games) va oferi jocuri Alcatraz ca si premiu.  Regulile vor fi explicate la inceput si vor urma apoi cateva ore de joaca in voie 🙂

 

EncountersKotB798x304

 

Dupa Lansarea Alcatraz, incepand cu ora 15:00,  ne aventuram in universul Dungeons and Dragons. Am pregatit pentru pasionatii de Role Playing Games o noua aventura, provocatoare si inedita. Taxa de participare este de 15 lei/persoana (cu o racoritoare inclusa) si avem 5 locuri disponibile. Evenimentul se va termina la ora 19:30. Regulile vor fi explicate inainte de inceperea jocului, iar varianta de Dungeons and Dragons jucata va fi editia a 4-a.

 

PathfinderSociety798x304

 

Tot duminica, incepand cu ora 15:00, te poti inscrie la o noua sesiune de Pathfinder Society Role Playing Game. Lasa-te purtat de atmosfera plina de mister si pericole intr-un eveniment care te va rupe de realitate timp de cateva ore. Taxa de participare este de 15 lei/persoana (cu o racoritoare inclusa) si avem 6 locuri disponibile. Evenimentul se va termina la ora 20:00. Regulile vor fi explicate la inceput, iar aventura jucata va fi Cassomir’s Locker.

 

Inscrierea la oricare dintre evenimente se face la 0736465213 sau pe contact@cbgshop.ro. Mai multe detalii pe site sau pe pagina de Facebook. Va asteptam!