Chiar daca mai avem putin din anul 2011, cei de la Lex Hobby Store s-au gandit deja cu ce sa va surprinda in 2012! Aveti mai jos primele 2 noutati anuntate pentru urmatorul an.

TOMBOLA BOARDGAMES 2012

Tombola sectiunea boardgames pe 2012 cu extragere in 1 decembrie 2012

In 2012 vom avea o tombola pentru clientii nostrii care achizitioneaza boardgames (exclus accesorii boardgames).

Nu? Daca tot iei un boardgame, fie ca e pentru tine, fie ca il faci cadou unui prieten ca sa se joace cu tine:), de ce sa nu ai o sansa si la o tombola?

Cine participa? Oricine cumpara un boardgame din oferta noastra (din magazinul fizic sau on-line) si ne furnizeaza : nume, prenume, o adresa de mail si un numar de telefon.

Cum functioneaza? Am stabilit un procent din vanzarile de boardgames iar premii vor pleca catre 3 norocosi (cam putin, stim; dar macar o sa se bucure rau de tot).

Ideea e ca la fiecare comanda iti vei completa (vom completa noi daca iei on-line) un talonas pe care il punem in urna noastra. Deci cu cat mai multe jocuri cumparate cu atat ai mai multe sanse de castig. Suma destinata celor 3 locuri o vei vedea in real time cum creste pe site-ul nostru in spatiul destinat.

Cand vom extrage castigatorii, vom incepe cu premiul I. Daca la premiul II va fi extras tot castigatorul premiului I, vom extrage pana dam de altcineva (ca sa dam ocazia la 3 castigatori). La fel vom face si la premiul III. Transportul in tara va fi asigurat de noi prin Fan Courier.

*daca suma destinata va fi “ridicol” de mare vom suplimenta locuri de premiere (locul IV, locul V etc).

TRANSPORT IN TARA LA DOAR 4 Lei

Transportul in tara (aria de acoperire Fan) la doar 4 lei daca se efectueaza plata prin transfer bancar, indiferent de suma (doar boardgames).

Lex Hobby Store