Un fascinant peisaj medieval cu orase fortificate, drumuri, campii, manastiri si supusi plasati cu abilitate in zonele strategice. Ce sa fie, ce sa fie oare? Este “Carcassonne“, premiat si apreciat in toata lumea si poate cel mai popular joc de societate din Romania.

Asa ca fara prea multe formalitati si introduceri oficiale va invitam Sambata, 16 iulie, ora 14.00, la “Concurs de Carcassonne” in Ceainaria Tabiet.

Regulament
Numar de participanti: minim 8 – maxim 40
Taxa de inscriere: 10 lei
Premii: primii 3 clasati vor primi jocuri si premii surpriza

Inscrierea in concurs se face la Ceainaria Tabiet, inclusiv in ziua concursului, pana la ora de incepere. Va rugam insa sa va inscrieti in prealabil pe facebook sau la numerele de telefon ale ceainariei astfel incit sa putem avea o estimare cit mai corecta a numarului de participanti.

Programul concursului:
13.30-14.00 – Sosirea participantilor si inscrierea in concurs
14.00-17.30 – 3 runde de joc
18.00 – decernarea premiilor

Se joaca trei runde cu adversari diferiti (doar cu jocul de baza Carcassonne). La fiecare masa de joc, in fiecare runda, se puncteaza:
locul I – 5 puncte
locul II – 3 puncte
locul III – 2 puncte
Locul IV – 1 punct

Se mentioneaza si numarul de puncte efective de joc pe care l-a acumulat fiecare concurent. La sfarsit castiga cel care are mai multe puncte acumulate in cele trei runde, iar in caz de egalitate departajarea se face cu ajutorul numarului total de puncte de victorie din jocul efectiv.

Va asteptam cu drag sa va testati abilitatea de joc in vederea etapelor din Campionatul National de Carcassonne 2011.

Nu vor lipsi premiile surpriza pentru participanti!