La sfarsitul acestei saptamani, Red Goblin va participa la Nijikon 2012 – conventia fanilor anime din Romania. Acest eveniment se va desfasura in perioada 3-4 noiembrie 2012 la Palatul Copiilor din Bucuresti.

In cadrul conventiei, Red Goblin va face prezentari de jocuri cu participare libera, unele dintre acestea fiind disponibile si spre vanzare. Mai important, duminica, 4 noiembrie 2012, o sa organizam un concurs mixt de Colonistii din Catan si Carcassonne.


apasa pe poza pentru mai multe detalii si inscriere


Concursul va cuprinde doua runde. In prima runda ce va dura 75 minute se va juca o partida de Colonistii din Catan, iar in runda a doua ce va dura 40 minute se va juca o partida de Carcassonne.

Participarea la concurs va costa 25 de Lei si va include biletul de intrare pentru o persoana. Totusi, participarea la concurs se va face fie individual, situatie in care participantul va juca ambele runde, fie in echipa, situatie in care o persoana va putea juca un joc/runda, iar cea de a doua persoana cel de-al doilea joc/runda.

Exista un numar de 50 de locuri (inscrierea obligatorie direct pe pagina evenimentului – apasa pe poza de mai sus). Totusi, in limita locurilor ramase disponibile, se vor admite inscrieri si la fata locului.

Fondul de premiere este de 50% din valoarea incasarilor si se va distribui catre cei mai buni doi concurenti invingatori.

Echipa Red Goblin