Cei de la Fantasy Flight Games au anuntat lansarea jocului de societate Deadwood, un boardgame indisciplinat pentru 2-5 cowboy. In Deadwood, jucatorii folosesc atat inteligenta lor cat si armele pentru a controla afacerile din oras si sa castige cat mai multi bani. Cel care are cei mai multi bani la sfarsitul jocului este castigatorul.

Jocul incepe cu o ferma plina de cowboy ce se afla sub comanda, un pumn de cladiri de asteptare din oras si tensiune in aer.

Fiecare cowboy trimis in oras poate castiga bani si cel putin un avantaj special la fiecare unitate daca ajunge primul acolo, sau prin organizarea unui schimb de focuri impotriva unui cowboy rival, omorandu-l si luand constructiile lui.

Cu siguranta, cu tine pe strazi, orasul Deadwood nu vede nici lege si nici ordine. Dar ai inteligenta si forta necesare pentru a-i alunga pe rivali? Nu ai devenit un sef de banda de unul singur. Daca veti castiga, nu vor ramane in oras pentru mult timp.

Cu trei moduri posibile de joc, fiecare decizie, de a sta la o cladire, de a instiga la un schimb de focuri, sau de a construi calea ferata, poate schimba cursul jocului. In incitantul joc Deadwood, nu poti ghici rezultatul rezultatul final.

26 de cladiri posibile ce pot fi construite in Deadwood, cum ar fi un Cazino sau o sala de dans, promit varietate in fiecare partida jucata.

Sursa