In ultimele doua weekend-uri Red Goblin a organizat doua etape locale ale Campionatului National de Carcassonne 2012.

Aceste doua etape au avut loc pe data de 21 iulie 2012 si 29 iulie 2012.

La cele doua etape s-au prezentat 13, respectiv 16 jucatori care au concurat pentru titlul de cel mai bun cavaler, pentru premiu, dar si pentru dreptul de a participa in Finala Campionatului National de Carcassonne 2012 ce va avea loc pe 6 octombrie 2012 la Sibiu.

Conform regulamentului, concursul s-a desfasurat cu numar par de jucatori, motiv pentru care, pentru etapa din 21 iulie 2012 a fost nevoie sa joace unul dintre goblinii rosii. Cu exceptia acestui mic neajuns, concursurile s-au desfasurat perfect de-a lungul a trei reprize de 40 minute fiecare. La sfarsitul fiecarei runde a fost notat castigatorul care a acumulat 2 puncte, dar si procentajul de puncte acumulate din totalul de puncte facute in acel joc.

Astfel, la finalul celor 3 runde, au fost declarati castigatori Alexandru Balan (etapa din 21 iule 2012) si Catalin Scuturiciu (etapa din 29 iulie 2012). Dintre participanti, primii patru (interesati) de la fiecare etapa o sa poata participa la Finala Campionatul National de Carcassonne 2012. Mai multe detalii:

Etapa locala Red Goblin – 21 iulie 2012 Bucuresti


Etapa locala Red Goblin – 29 iulie 2012 Bucuresti


Pentru fiecare din cele doua etape, Red Goblin, cu sponsorizarea partenerilor sai, Playdays.ro, Cutia.ro si FabLab.ro, a pregatit cate un joc de Carcassonne din lemn, realizat special pentru acest eveniment. Premiul a constat dintr-un joc de baza realizat din lemn si gravat la laser. Pozele speram ca vorbesc de la sine.


Ambele evenimente s-au desfasurat in sala de jocuri a noului magazin Red Goblin de la Universitate. Pozele de la cele doua evenimente prezinta foarte bine atmosfera, locul si oamenii ce au facut evenimenetul, speram noi, un succes.


Concursuri si evenimente o sa mai fie, asa ca tot ce trebuie sa faceti este sa urmariti Pagina de Evenimente a Red Goblin.