Daca data trecuta spuneam ca au fost mai puneti oameni, ei bine, de data asta doar 3 mese erau libere, restul fiind rezervate. 40-50 de oameni au ales sa-si petreaca seara de Miercuri alaturi de jocurile de societate din Ceainaria Tabiet. Pozele de la intalnire au fost urcate aici, Adrian M. aducand detalii despre ce jocuri a jucat in comentariile de la articolul respectiv.

Datorita unor evenimente fericite, am reusit sa ajung ceva mai devreme, in jur de ora 17:00. Pentru inceput, Alex, Vick, Octavian si Seby au ales sa incerce proaspatul joc de societate cu pirati si comercianti Merchants & Marauders. Jocul arata foarte bine, multe componente de calitate, povestea destul de atragatoare.

Pe langa Merchants & Marauders, mai erau niste Reteaua Energetica, Dixit si TRANS RABAT, incercat de Adrian M. Impreuna cu Bogdan, Eugen si Mihaela am inceput un joc de Agricola, varianta normala impreuna cu extensia Farmers of the Moor. A fost pentru prima oara cand am jucat folosind cartile de Minor Improvements si Occupations, sa nu mai zic de extensie.

Prima impresie? Daca inainte aveai destule optiuni, folosind acele si carti si extensia, chiar ca te pierzi daca esti incepator. Extrem de multe posibilitati de dezvoltare, elementele noi precum mlastinile, padurile, combustibilul, cartile speciale de Major Improvements sau  Calutzii, schimba radical jocul. Bogdan a renuntat la joc dupa primele 2-3 runde in favoarea lui Iulian, acesta descurcandu-se destul de bine. Nu asa de bine de bine ca Mihaela, aceasta reusind sa obtina la sfarsitul celor 3 ore de joc 52 de puncte. Iulian a avut 45, Eugen 35, iar eu, surprinzator, am reusit sa strang si eu 31 de puncte.

In tot acest timp, voia buna si veselia au domnit in ceainarie. Jocuri precum Ricochet Robots, Saboteur, Ticket to Ride: Europe, Dominion, Citadels, Battlestar Galactica, Carcassonne, au reusit sa destinda jucatorii prezenti.

Se pare ca intalnirea cu numarul 20 a fost ceva mai speciala, dar va las si pe voi sa mai completati povestea mea si asa cum ziceam la inceput, pozele au fost publicate aici.