Sigur va intrebati ce s-a mai jucat in Ceainaria Tabiet la cea mai recenta intalnire BoardGames BLOG Night de saptamana aceasta, asa ca am zis sa trec la fapte, mai ales ca de ceva vreme nu am mai scris asa de des despre intalniri.

Multa lume noua apare in ceainarie, cu diferite evenimente mai speciale, sau doar sa se joace ceva alaturi de o bere, un suc sau chiar un ceai 😀 . Pe langa un grup de petrecareti ce au jucat cuminti Remy si au sarbatorit ziua colegei lor, am avut ocazia sa ne delectam vizual si cu un joc ceva mai deosebit.

Este vorba despre Full Métal Planète, un joc de societate publicat in anul 1988 de catre Gerard Delfanti, Gérard Mathieu si Pascal Trigaux. De ce am spus ca este mai special? Datorita componentelor sale: miniaturi din fier si bucati adevarate de roca. In Full Métal Planète trebuie sa strangi cat mai mult minereu si sa reusesti sa pleci cu el de pe planeta respectiva.

Noi (echipa BGB in format complet si Ana), am jucat Cleopatra and the Society of Architects, ultimul joc invatat. Un joc de strategie superb, componente de calitate marca Days of Wonder, mecanicile Auction/Bidding, Card Drafting si Hand Management imbinate perfect de Bruno Cathala si Ludovic Maublanc. Cleopatra este un joc perfect pentru incepatori, componentele 3D te vor ajuta sa-i atragi la masa de joc si pe cei care nu sunt familiarizati cu jocurile de societate.

Pe la celelalte mese s-au mai jucat: Dixit, Saboteur 2, Carcassonne, Samurai, Colonistii din Catan, Bang! The Bullet, Ricochet Robots.

Dupa Cleopatra, ne-am delectat si noi cu un Dixit. Fiind oameni noi la masa, jocul a fost si de aceasta data diferit, fiecare alegand indicii deosebite si nu chiar pe intelesul tuturor.

Dupa cum stiti, toate pozele au fost postate imediat dupa intalnire, de abia au apucat sa se usuce de la developat. Le gasiti urmand acest link.

Ca o nota de final, 40-50 de oameni maturi, jucandu-se cu mult patos si hotarare, toti cu fete zambitoare, n-ai fi zis ca este mijlocul saptamanii. SUPERB!

Am uitat ceva? Ai fost la intalnire? Poti completa cu un comentariu 😀 !