Despre intalnirea cu board games de la Comarnic-Pensiunea Moisa-27-30 martie 2014

Weekend-ul trecut, impreuna cu 10 jucatori pasionati de board games, ne-am hotarat ca pentru 3-4 zile sa organizam un maraton de jocuri!

Locatia aleasa a fost Pensiunea Moisa din Comarnic, perfecta pentru acest “sport”: mese mari, mancare bunicica si gazde primitoare.

Noi am plecat de joi si am ajuns primii. Dupa ce ne-am potolit foamea, am inceput excursia noastra ludica cu un joc de Magic: The Gathering impreuna cu Oitza Neagra si Daniel. Am jucat in formatul EDH Commander si pot spune ca a fost un meci epic. Pentru mai mult de 2 ore si 30 de minute ne-am atacat, am aruncat vraji si ne-am omorat creaturile. Au fost multe rasturnari de situatii, dar, asa cum ne asteptam, Daniel a iesit invingator. EDH Commander este un format interesant, iar deck-urile oficiale lansate in 2013 au carti puternice.

Seara a continuat cu multe jocuri de Bluff, Las Vegas, Carcassonne si Pitch Car.

Ziua de vineri am inceput-o cu un Longhorn si un Glass Road. Dupa ce am construit sticla si caramizi in padurea bavareza, am alergat prin cartierul Whitechapel dupa Jack The Ripper in jocul Letters from Whitechapel.

Dupa atata alergatura, ne-am linistit cu muuulte partide de Crockinole. Printre ele am mai strecurat un Last Will, Las Vegas si Galaxy Trucker.

Sambata am continuat in forta si m-am delectat cu Warhammer Diskwars, Legacy: The Testament of Duke de Crecy, Las Vegas, Carcassonne, Black Stories, 7 Wonders, totul condimentat din plin cu Crockinole.

Desi ziua de duminica a fost mai scurta pentru ca a trebuit sa plecam, tot am reusit sa joc un Hive, un Life Boat si un Qwirkle. Am incheiat intalnirea cu 5 jocuri de Magic: The Gathering.

A fost o intalnire reusita, am jucat 18 jocuri diferite, din care 5 noi, neincercate pana atunci. La fel ca data trecuta, jocul vedeta a fost Crockinole (57 de meciuri). De abia astept urmatoarea intalnire! 🙂

Mai jos aveti pozele facute in cele 4 zile de jocuri. Enjoy!