Asa cum va anuntam, ieri a avut loc lansarea jocului de societate Habitat la Clubul Taranului intr-o atmosfera foarte primitoare. Pentru ca ne face mare placere sa fim la orice eveniment legat de boardgames ce ajuta comunitatea jucatorilor sa se dezvolte, nu puteam sa lipsim de la eveniment.

O initiativa de educatie culturala, Habitat isi propune promovarea dezvoltarii urbane coerente, protejarea patrimoniului cultural construit si valorificarea sustenabila a acestuia. Proiectul este gândit sub forma unui joc de societate – boardgame – in care sunt transpuse problemele legate de patrimoniu si urbanism ale orasului Bucuresti, cu precadere echilibrul fragil dintre un oras prietenos pe termen lung si unul gandit ca resursa economica pe termen scurt.

In deschiderea evenimentului au aparut cei din trupa Improvisneyland, fiind responsabili pentru crearea unei atmosfere umoristice, in ton cu subiectul tratat de joc.

Improvisneyland – La primarie

Improvisneyland – Zapping

Improvisneyland – Imnul Habitat

Dupa cei de la Improvisneyland si dupa prezentarea jocului, am reusit sa punem si noi mana pe unul din cele 6 exemplare puse la dispozitie de organizatori si am avut destul timp sa facem un pictorial cu jocul in toata splendoarea lui. Din pacate, jocul nu se va comercializa, acesta putand fi testat in mai multe locatii gratuit. Noi nu am mai stat sa si jucam, dar o sa revenim si mai mult ca sigur ca il vom incerca, jocul promite.

Aveti mai jos pozele facute la eveniment, printre care o sa gasiti destul de multe si cu tabla de joc, piesele vopsite manual, cartile de joc, dar si cu fisele personajelor din joc. Pentru cei care stau pe forum si pe blog, pe una dintre ele il veti recunoaste pe Vlad Balica (tasurichi).