Pasionati de Catan! Sfarsitul de saptamana se apropie si mai aveti doar doua zile pentru a va inscrie la concurs. Mai multe detalii puteti afla pe pagina de web a Concursului de Catan si a celui de Catan: Europa.

As cum am promis premiul este ceva special. Si pentru ca timp mai este putin, putem dezvalui si care este premiul secret al fiecarui concurs. In ambele cazuri va fi vorba de un joc de Colonistii din Catan unicat.

Cutia este din lemn si va avea pe capac gravat concursul (afisul), dar si numele castigatorului. In interior vei gasi o tabla de lemn ce permite aceeasi modularitate cu a jocului original insa pe un substrat de piele ce il va face mai rigid, dar flexibil, pentru a se putea impaturi.

Jetoanele hexagonale, ca si banutii cu numerele de la zar, sunt realizate tot din lemn si gravate cu o grafica extraordinara. Inspiratia pentru acest produs a pornit de la un proiect de KickStarter pe care l-am folosit ca si baza, dar pe care l-am imbunatatit.

In interior nu vei gasi cartile de joc, zaruri, regulament sau piesele de plastic, fiind nevoie de achizitionarea jocului de baza Colonistii din Catan.

Locuri libere pentru Concursul de Catan de duminica nu mai sunt, dar puteti sa va inscrieti la fel de bine la cel de Catan: Europa de sambata. Mai jos aveti prezentarea video a proiectului KickStarter, pentru mai multe poze puteti sa mergeti aici.



Echipa Red Goblin