Jocul de societate Dice Town este un joc cu zaruri rapid si inteligent pentru 2 – 5 jucatori realizat de designerii Bruno Cathala si Ludovic Maublanc. Cu putin noroc, putin bluff si niste tactici bune, jucatorii pot deveni cei mai bogati locuitori ai Dice Town-ului.

Desi a fost lansat relativ recent (in 2009), Dice Town nu a trecut neobservat si a primit cateva nominalizari si premii:

– Nominalizat la Golden Geek Best Party Board Game 2009;
– Nominalizat la Tric Trac 2009;
– Nominalizat la Boardgames Australia Awards Best International Game 2010;
– Castigator al premiului Boardgames Australia Awards Best International Game 2010;
– Nominalizat la Golden Geek Best Party Board Game 2010.

Povestea jocului:

“Bine ai venit in Dice Town, orasul norocului si al prosperitatii! Inchipuie-ti o mina de aur si campuri de vis… Un loc care ii atrage pe aventurieri ca borcanul cu miere pe ursi.

Daca esti neinfricat, esti in stare sa iti risti viitorul intr-o runda de pariuri, stii sa-ti folosesti mintea si te adaptezi usor situatiilor noi, Dice Town e locul ideal pentru tine! Intrebarea e: cine va fi cel mai bogat si cel mai puternic la sfarsitul jocului?

Oportunitati exista peste tot in acest oras: gasesti usor pepite de aur in mina, banca e plina cu bani, iar primarul nu ezita sa emita acte de proprietate. Asadar, daca nu esti fricos si nu te deranjeaza putin plumb in trupul tau, asta-i sansa ta sa-ti dovedesti abilitatile, sau ridica-te acum de la masa!”

Cei interesati de regulamentul tradus in limba romana al jocului de societate Dice Town il pot descarca direct de aici. Regulamentul a fost tradus de Popa Alex pentru cei de la www.cutia.ro .