ConcursCatan786x304SIMPLU, saptamanal cu sigla

In fiecare joi, incepand cu ora 18:30, te invitam la sala de joaca pentru Concursul Saptamanal Colonistii din Catan.

Taxa de participare este de 15 lei/persoana si sunt 28 locuri disponibile. Numarul minim de participanti este de 8, iar daca nu stii jocul vei putea veni incepand cu ora 18:00 pentru a ti se explica regulile.

Vor fi acordate premii la fiecare dintre concursuri iar, lunar, 2 norocosi vor castiga cate un abonament Full-Time Gamer la sala de joaca CBG!  Inscrierile se pot face pana in ziua respectiva, la ora 15:00. Taxa de participare se achita in ziua evenimentului.

 

7wondersconcurs 798

Sambata aceasta, incepand cu ora 14:00, te invitam la sala de joaca pentru Concursul 7 Wonders. Avem 14 locuri disponibile, taxa de participare este 15 lei/persoana iar numarul minim de participanti este 10.

Premiile vor fi urmatoarele:
Locul 1: Jocul Ligretto si un abonament Heroic Gamer la sala de joaca CBG
Locul 2: Un abonament Heroic Gamer la sala de joaca CBG si un
voucher 10% reducere la urmatoarea comanda de jocuri la CBG.
Locul 3: Un abonament Heroic Gamer la sala de joaca CBG

Daca va fi nevoie, vom explica regulile jocului inainte de inceperea concursului.  Inscrierile se pot face pana vineri, 4 iulie, ora 21:00. Taxa de participare se achita in ziua evenimentului.

 

798x304 Banner Atelier CBG 2014.07

Te-ai gandit vreodata sa faci jocuri? Vrei sa afli mai multe despre cum poti face un joc cu adevarat interesant? Participa la workshopul de facut jocuri ce va avea loc duminica la sala de joaca CBG iar la final vei pleca acasa cu un joc ORIGINAL facut de TINE.

Trainerul nostru este Rares, care a absolvit cursurile Facultatii de Computer Games Design din cadrul University Campus Suffolk din Marea Britanie. Acesta organizeaza de 5 ani cursuri si workshopuri pe teme creative, cum ar fi fotografie si game design.

Taxa de participare este 30 lei/persoana iar materialele si trainningul sunt incluse. Inscrierile se pot face pana vineri, 4 iulie, ora 15:00. Taxa de participare se achita in ziua evenimentului.

 

ZiledeVacanta798

Vara aceasta, CBG in parteneriat cu Asociatia Culturala Maiart va asteapta la sala noastra de joaca pentru Zile de Vacanta, o scoala de vara pentru copiii cu varstele intre 6 si 13 ani.

Fiecare copil este inzestrat de natura cu talent si potential, astfel incat scoala de vara are ca scop EDUCAREA PRIN ARTA – dezvoltarea inteligentei empatice prin stimularea capacitatii creative, dezvoltarea comunicarii, socializarii si a modului de exprimare.

Atelierele din cadrul scolii de vara au o durata de 2 ore. Coordonatorii sunt actori profesionisti sau tineri specializati in domeniul de activitate cu experienta pedagogica si in lucrul cu copii.

In cadrul atelierelor, oferim training-ul si toate materialele necesareInsotitorul copilului poate sta in incinta locatiei unde are loc atelierul, si daca doreste poate lucra impreuna cu acesta.

 

Mai multe detalii despre evenimentele si promotiile noastre pe site-ul CBG si pe pagina noastra de facebook.

Va asteptam!