Creative Board Gaming (CBG) ti-a pregatit noi suprize dar si evenimente deosebite la sala de joaca de pe B-dul Unirii, nr. 14, Bucuresti.

Tricou798x304 copy

Vineri, incepand cu ora 19:00, te invitam la un workshop creativ si original. Scotoceste prin dulapuri sau cumpara-ti UN TRICOU SIMPLU, vino cu el la noi si TE AJUTAM SA IL PICTEZI cu ce imagine vrei tu. Vei gasi aici materialele necesare si suportul “tehnic” 🙂 pentru o experienta cat mai reusita. Daca te hotarasti din timp asupra imaginii pe care vrei sa o pictezi, vino cu ea la eveniment (format fizic sau electronic).

Taxa de participare este 30 lei/persoana si sunt 16 locuri disponibile.

Born of the Gods 798, 21 martie

Tot vineri, incepand cu ora 19:30, te invitam sa joci Magic the Gathering la Friday Night Magic. Formatul este Constructed – Standard si sunt admise carti din: Return to Ravnica, Gatecrash, Dragon’s Maze, M14, Theros si Born of the Gods

Taxa de participare este de 20 lei/persoana si sunt 12 locuri disponibileFondul de premii este de 1 booster pack/jucator participant.

ConcursCatan798x304

Sambata, incepand cu ora 11:00, te invitam la Concursul Colonistii din Catan.

Taxa de participare este de 25 lei/persoana si sunt 32 de locuri disponibilePrimii 5 castigatori vor pleca cu premii din partea CBG si a partenerului oficial al acestei competitii: Ideal Board Games. Valoarea totala a premiilor este de 575 lei.

Carcassonne798-2

Duminica, incepand cu ora 12:00, te invitam la Etapa locala a Campionatului National de Carcassonne – Sesiunea II. Participantilor care au concurat si saptamana trecuta li se va lua in calcul cel mai bun rezultat.

Taxa de participare este 35 lei/persoana si sunt cate 32 locuri disponibile. Fondul de premii este de pana la 615 lei si va fi stabilit in functie de numarul de participanti (mai multe detalii in regulamentul oficial). Tot in functie de numarul concurentilor, primii 3 sau 5 castigatori vor pleca acasa cu premii. La etapa nationala se vor califica primii 25% din numarul total al participantilor individuali la cele doua sesiuni.

 PathfinderSociety250, 23 martieEncountersKotB250, 23 martie Tot duminica, incepand cu ora 15:30, evadam iarasi din stresul cotidian cu doua sesiuni de Role Playing Games: Dungeons and Dragons 4.0 (aventura Keep on the Borderlands) si Pathfinder Society (aventura The Infernal Vault).  Taxa de participare este de 15 lei/persoana (o racoritoare inclusa) si sunt cate 5, respectiv 6 locuri disponibile. Ca de obicei, doi Dungeon Masteri experimentati vor sustine sesiunile si vor oferi incepatorilor indrumari.

T2R-10th-box-crop

O editie inedita, limitata si foarte interesanta a jocului Ticket to Ride va fi lansata la sfarsitul lunii mai. Nu rata ocazia sa fi printre cei doar cativa zeci de romani care vor intra in posesia acestui joc de anvergura internationala.

Pretul jocului va fi de 375 lei, dar pentru precomenzi il oferim la doar 340 lei. Precomenzile se pot face in perioada 20 martie – 30 aprilie 2014 prin telefon la nr. 0736465213 sau pe contact@cbgshop.ro, mentionand: numele si prenumele, localitatea si numarul de jocuri dorite.

 

Acestea fiind spuse, inscrierile la oricare dintre evenimentele CBG se fac in formularul special de pe site sau la 0736465213/contact@cbgshop.ro. Mai multe detalii pe site sau pe pagina de Facebook.

Va asteptam!