Noi evenimente marca CBG iti sunt pregatite la sala de joaca de pe B-dul Unirii, nr. 14, Bucuresti.

MTG BotG 798

Sambata te invitam sa iti dovedesti maestria la unul dintre cele mai apreciate card game-uri: Magic the Gathering! Sunt 16 locuri disponibile la Booster Draft, iar taxa de participare este 60 lei/persoana (include 3 booster packs: 2 Theros si 1 Born of the Gods).

Fondul de premii va fi in functie de numarul participantilor (1 booster Born of the Gods/jucator participant). Evenimentul va fi sanctionat la Wizards of the Coast, iar cei care nu au DCI number isi vor putea face la CBG inainte de inceperea competitiei.

ConcursCatan798x304

Duminica te asteptam la sala de joaca CBG pentru Concursul Colonistii din Catan. Primii 5 castigatori vor pleca cu premii din partea CBG si a partenerului oficial al competitiei: Ideal Board Games. Valoarea totala a premiilor este de 445 lei.

Taxa de participare este de 25 lei/persoana si sunt 28 de locuri disponibile.

Seri tematice, decembrie, 798 px

Daca nu mai ai rabdare pana in week-end, iti reamintim ca in fiecare zi din timpul saptamanii te asteptam la sala de joaca CBG pentru Serile Tematice de board games.

Luni jucam Dixit si Activity Original – 20 de locuri, marti te invitam la Saboteur 2 si Bang! The Bullet! – 20 de locuri, miercuri ne infruntam la Magic the Gathering – 10 locuri, joi e seara Carcassonne – 20 locuri iar vineri ne destindem cu celebrul Colonistii din Catan – 16 locuri. Explicam jocurile daca e nevoie si, in plus, POTI CASTIGA PREMII la Tombola CBG!

 

Mai multe detalii despre evenimentele Creative Board Gaming, precum si despre promotiile din magazin gasiti pe site sau pe pagina de Facebook.

Va asteptam la joaca!