nskn games offworld games

NSKN Games au anuntat un parteneriat cu Offworld Games pentru o adaptare digitala a board game-ului Exodus: Proxima Centauri. Acesta va avea versiuni digitale pentru platformele PC, Mac si iPAD.

Lansat in 2012 de designerul roman Andrei Novac si reeditat in 2013 intr-o editie revizuita, Exodus: Proxima Centauri este un board game de explorare spatiala si lupta pentru 1 pana la 6 jucatori. Pentru a castiga, jucatorii trebuie sa negocieze, sa liciteze, ca construiasca nave, sa descopere tehnologii noi.

Pentru a strange banii necesari pentru aceasta adaptare digitala, NSKN Games si Offworld Games vor lansa in luna octombrie 2015 o campanie pe Kickstarter. Ceva mai devreme, in luna septembrie 2015, NSKN Games vor lansa o alta campanie pe Kickstarter pentru o aplicatie ajutatoare pentru Exodus, doar pentru sistemele cu iOS.

Mai multe detalii despre NSKN Games, Offworld Games si adaptarea digitala a jocului pe tabla Exodus: Proxima Centauri gasiti aici, iar un review a editiei din 2012 gasiti aici.