Cei de la Fantasy Flight Games au anuntat lansarea unui nou joc de societate centrat in universul boardgame-ului Android: Infiltration. 2-6 jucatori patrund in complexul CyberSolutions pentru a fura informatie.

Descrierea oficiala a jocului Infiltration de pe site-ul celor de la Fantasy Flight Games:

“Realizat de designerul Donald X. Vaccarino (cunoscut pentru Dominion, Kingdom Builder) si bazat pe universul Android, Infiltration este un joc de carti tensionat bazat pe un furt in viitor in care 2 pana la 6 jucatori iau rolul unor hoti ce se intrec in a fura secrete valoroase din cladirea securizata a corporatiei. Cele mai importante informatii se afla in adancul complexului, dar fiecare pas facut inainte te duce mai departe de iesire. Si mai rau, mercenarii corporatiei se apropie!

Cat timp iti vei forta norocul in a evita protocoalele de securitate, sa depasesti hotii adversari si sa descarci cat mai multa informatie pana cand cladirea va fi securizata?”

Cu 32 de camere diferite din care se folosesc doar 12 in joc, Infiltration ofera o rejucabilitate foarte mare. Fiecare incercare de evadare a jucatorilor se va face la Entry Room, cu amenintarea iminenta ca aceasta se va sigila. Vei reusi oare sa scapi din complexul CyberSolutions cu informatie suficienta, dar si cu destul timp pentru a iesi din Entry Room?

Iti vei putea testa norocul in jocul de societate Infiltration incepand cu cel de-al doilea trimestru al anului 2012.