Cei de la Fantasy Flight Games au anuntat ca vor lansa jocul de societate Magnifico: DaVinci’s Art of War realizat de Spartaco Albertarelli si Angelo Zucca. Jocul nu este nou, acesta a fost lansat de Asmodée in 2008.

In aceasta versiune alternativa a secolului XVI, Leonardo DaVinci conduce cursa de inarmare cu ajutorul noilor sale inventii. Razboiul se bazeaza pe tancuri si dispozitive de zbor, iar daca nu reusesti sa tii pasul, nu vei putea ajunge urmatorul Magnific.

Magnifico: DaVinci’s Art of War este un board game despre cucerire si inventii pentru 3-5 jucatori, cu o durata de joc estimata de 120 minute. Infanteria si cavaleria nu mai poate lupta in camp deschis. Este un joc de tip economic, tehnologic si de razboi. Jucatorii trebuie sa cucereasca din ce in ce mai multe teritorii pentru a face rost de bani, sa investeasca in proiecte noi si sa finanteze construirea de masinarii noi.

Magnifico aduce o tabla de joc frumos colorata, 400 de soldati de plastic, 20 de tancuri din plastic, 20 de avioane, 16 castele de plastic (cu 40 de turnuri ce se pot atasa), monede de plastic (Florini), 6 zaruri personalizate si 60 de Carti de Proiecte.

Cu un amestec de masinarii elegante si inventii personalizabile, Magnifico: DaVinci’s Art of War aduce un joc de strategie ce se invata si se joaca usor.