Favor of the Pharaoh cover

Editura Bezier Games a anuntat lansarea jocului de societate Favor of the Pharaoh pentru luna octombrie a acestui an, in cadrul targului international Spiel 2015 la Essen. Jocul nu este unul nou, acesta fiind o reinterpretare a board game-ului To Court the King realizat de designerul Tom Lehmann si lansat in 2006.

Favor of the Pharaoh va aduce o varietate mai mare de alegeri, actiunea desfasurandu-se in Egiptul Antic, scopul jucatorilor fiind de a urca pe scara sociala cat mai sus. Se va putea juca de catre 2 pana la 4 jucatori si are o durata de joc estimata la 45 de minute.

Jucatorii vor arunca zaruri pentru a urca pe scara sociala, in fiecare tura castigand contacte noi si influenta. Contactele noi facute vor aduce jucatorilor mai multe zaruri de aruncat sau puteri diferite pentru a ajusta valorile zarurilor.

Favor of the Pharaoh vine cu 50 de jetoane de personaje, doar 21 fiind folosite in timpul unei sesiuni, lucru ce va oferi o rejucabilitate destul de mare.


Favor of the Pharaoh jetoane personaje

Favor of the Pharaoh – Jetoane personaje


Thomas Lehmann este un designer cunoscut, el realizand jocuri de societate precum Race for the Galaxy si extensiile sale, Roll for the Galaxy, extensii pentru Pandemic (In the Lab, State of Emergency, On the Brink).

Mai multe detalii despre jocul de societate Favor of the Pharaoh gasiti in pagina oficiala.