Cei de la Fantasy Flight Games au anuntat pentru toamna 2011 lansarea extensiei The Dragon pentru jocul de societate Talisman. Pentru cei care nu stiu cate ceva despre acest joc, avem aici un review al jocului de baza.

O intrecere eroica

Jucand cu extensia The Dragon, jucatorii vor intalni mult mai multe alegeri si provocari strategice, incluzand o noua zona cu doua parti, Inner Region. Partile alternative permit intalnirea de teren familiar de-a lungul unui traseu care necesita tactici noi, sau sa se aventureze in Turnul Dragonului (Dragon Tower), unde fiecare pas al eroului intampina opozitie din partea creaturilor Regelui Dragon (Dragon King) si il conduce tot mai aproape de o ultima confruntare cu Regelui Dragon.

Trei Lorzi Draconic noi lupta pentru conducerea Firelands–Varthrax, Cadorus si Grilipus. Talisman devine si mai periculos pe masura ce se lupta sa aibe pozitia dominanta asupra teritoriilor lor si Coroana de Comanda (Crown of Command). Fiecare din cei 3 lorzi are personalitatea si puterea sa, fiecare fiind un adversar desavarsit.

Noi povestiri

Talisman: The Dragon aduce 6 personaje noi pentru a se confrunta cu provocarile draconice ce se prefigureaza. Extensia aduce 300 de token-uri si carti noi pentru a mari influenta Lorzilor Draconici asupra terenului Talismanului si pentru a tese povestile fiecarui Lord in cautarea controlului asupra Coroanei de Comanda. Reguli noi cresc influenta Lorzilor si cautarile eroilor devin din ce in ce mai periculoase pe masura ce influenta creste. 

Acum, pentru acei aventurieri curajosi care cauta Coroana de comanda, cautarea inseamna mai mult decat putere si influenta. Este o cursa pentru a salva pamantul de conducerea tiranica a Regelui Dragon (Dragon King).