Update 04.10.2012 : Ca urmare a comentariilor voastre, finala Campionatului Național de Carcassonne 2012 va incepe de la ora 12:00. Echipa BoardGames BLOG ureaza mult succes tuturor participantilor!

După lupte aprige purtate în toată țara pentru a obține supremația cetății Carcassonne, cei mai buni competitori se vor reîntâlni la Brașov, la finala Campionatului Național de Carcassonne 2012, pe 6 octombrie 2012, ora 10:00 12:00.

Campionatul Național de Carcassonne este la a VI-a ediție, acesta fiind disputat în premieră în orașul Brașov. La această finală s-au calificat 60 de persoane din următoarele orașe: Bistriţa, Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Oradea, Sfântu Gheorghe şi Târgu Mureş.

Finala se va disputa conform sistemului elvețian, adică primul clasat, după fiecare rundă, va juca împotriva celui de-al doilea clasat, locul 3 cu locul 4, ș.a.m.d. Turneul final va conține 6 runde, iar primii 4 clasați se vor califica în semifinale. Aceștia vor juca în felul următor: locul 1 cu locul 3 și locul 2 cu locul 4. Câștigătorii vor disputa finala, iar cel ce va învinge va reprezenta România la Campionatul Mondial de la Essen din 21 octombrie 2012.

Premiile pentru câştigătorul campionatului naţional sunt oferite de către site-ul www.cutia.ro , care va sponsoriza atât drumul, cât și cazarea pentru reprezentantul României la Campionatul Mondial de Carcassonne 2012 de la Essen din Germania.

Turneul se va desfășura în ceainăria Ceai et Caetera, Brașov, str. Latină, nr. 15, în zona Schei. Mai multe detalii le puteți găsi pe http://ceaietc.ro/contact

Pensiunea Leo este partenerul finalei Campionatului Național de Carcassonne 2012 și oferă o reducere de 25% tuturor finaliștilor care vor să se cazeze la ei. Detalii depre pensiune și oferta de prețuri găsiţi la adresa: http://www.pensiunealeo.ro/

Succes tuturor participanților!