Cei de la Gary Games au anuntat lansarea extensiei Storm of Souls pentru jocul lor de carti de tip deck building, Ascension. In noimebrie 2011, Ascension: Storm of Souls vine cu 200 de carti, aducand carti noi, mecanici si chiar carti de tip Eveniment!

Aveti mai jos cateva detalii oferite chiar de catre editura Gary Games despre extensia Ascension: Storm of Souls:

“Samael este mort, dar o furtuna inca ravaseste Vigil. In Noiembrie, Ascension: Storm of Souls duce jucatorii in haosul de dupa moartea Celui Cazut (The Fallen One). Pe masura ce mostrii lui Samael alearga liberi, iar minionii conspira, lumea este preluata incet de suflete ce trebuiau sa mearga mai departe. Esti pregatit pentru noile provocari din Vigil?

Pregateste-ta sa-ti construiesti deck-uri noi si sa faci fata celor mai dificile incercari aduse de Ascension in Storm of Souls.

Aceasta este prima extensie mare pentru jocul de societate Ascension: Chronicle of the Godslayer si poate fi jucata singura sau impreuna cu celelalte jocuri Ascension. Daca jocul de baza se putea juca in 1-4 jucatori in mod normal, acum acesta se poate juca cu pana la 6 jucatori daca se combina toata seria Ascension!