Colt Express in limba romana de la Ideal Board Games

Cei de la Ideal Board Games ne-au pregatit pentru sfarsitul lunii octombrie 2014 un nou board game in limba romana: Colt Express.

11 iulie 1899: 10 A.M. Trenul Union Pacific Express a plecat din Folsom, New Mexico cu 47 de pasageri la bord. Dupa cateva minute, sunete de pasi grabiti se aud venind de deasupra trenului urmate de impuscaturi. Banditi inarmati jefuiesc fara mila cetatenii cinstiti luându-le portofelele si bijuteriile! Vor reusi ei sa isi pastreze mintea limpede si sa nu incaseze gloante? Vor reusi ei sa fure banii de salarii ai companiei Nice Valley Coal, depozitati in cutiile de valori atent pazite de ofiterul federal Samuel Ford? Doar unul dintre banditi va reusi sa isi atinga scopul, devenind cel mai bogat raufacator din gang.

In Colt Express, 2 pana la 6 jucatori vor deveni banditii ce vor sa jefuiasca trenul Union Pacific Express, scopul tau fiind sa ajungi cel mai bogat raufacator din Vestul Salbatic. Pentru a atinge acest scop veti incerca sa adunati o prada mai mare decat adversarii… fara a fi ranit de prea multe gloante! Cel mai bun tragator va primi titlul de Pistolar, care valoreaza 1000$.

Jocul se desfasoara pe parcursul a 5 runde, fiecare runda avand 2 faze:

Faza 1: Planul. Jucatorii plaseaza pe rand cartile cu actiuni intr-un pachet comun, in mijlocul mesei.

Faza 2: Actiunile. Se vor efectua actiunile de pe cartile jucate in faza 1.

Tabla de joc este superba, sub forma unui tren cu mai multe vagoane.

Colt Express componente


Mai jos aveti o scurta prezentare video in limba romana a jocului Colt Express: