Luna noiembrie iti aduce noi promotii si seri tematice la Creative Board Gaming (CBG)!


Daca luna aceasta vei cumpara jocuri de minim 200 lei de la CBG, vei avea placuta surpriza sa platesti cu 10% mai putin din valoarea comenzii, indiferent daca vei veni in magazin sau vei plasa o comanda cu livrare prin curier. Categoriile vizate in promotie sunt Board Games si Card Games, iar discountul se aplica atat pentru jocurile de baza cat si pentru extensii.Noi reduceri vizeaza si puzzle-urile de la Castorland, la care ultima luna a toamnei iti ofera un discount de 20%, indiferent de numarul de piese din cutie.


Cea mai mare noutate insa o reprezinta serile tematice din timpul saptamanii. In fiecare seara, de luni pana vineri, incepand cu ora 19, esti asteptat la 2 ore de relaxare si distractie. Luni jucam Dominion, Marti te invitam la un joc de Citadele, Miercuri ne infruntam la Magic: The Gathering, Joi avem mult apreciatul univers A Game of Thrones (Card Game si Board Game), iar Vineri ne distram cu Dixit. Regulile jocurilor vor fi explicate in fiecare saptamana pentru cei care vor avea nevoie, iar taxa de intrare ramane aceeasi (luni-joi 5 lei/persoana, vineri 10 lei/persoana). Rezervarile se fac la 0735 465 213 sau contact@cbgshop.ro.Serile tematice sunt doar un plus, astfel incat cei care vor dori sa joace altceva pot veni exact ca si pana acum. Mai multe detalii pe site sau pe pagina de Facebook.

Iar o ultima noutate este faptul ca la CBG poti servi deacum inclusiv bauturi calde si “crontzonele” ­čÖé nu doar racoritoare, asa ca nu mai sta pe ganduri si evadeaza putin din stresul coditian si in timpul saptamanii, oferindu-ti cateva ore de buna dispozitie la sala de joaca CBG.

Va asteptam!
Echipa CBG