Luna septembrie incepe promitator la Creative Board Gaming (CBG). Evenimentele si promotiile nu se lasa prea mult asteptate.

Echipa CBG v-a pregatit oferte atat pentru sala de joaca, cat si pentru achizitionarea jocurilor, iar pentru mai multe detalii va invitam pe pagina de promotii a site-ului. Aici veti descoperi pachete promotionale, oferte pentru elevi si studenti, precum si surprize pentru cei care vin la sala de joaca.

In ceea ce priveste evenimentele din acest weekend (7-8 septembrie 2013), pasionatii universului Dungeons and Dragons sau curiosii pot veni sambata, 7 septembrie 2013, incepand cu ora 14, la sala de joaca CBG pentru a participa la unul dintre cele doua evenimente cu aceasta tematica.


Unul dintre ele este Dungeons and Dragons Encounter, versiunea 4.0. Sunt 6 locuri disponibile, iar taxa de participare este de 15 lei (cu o racoritoare inclusa). Aventura jucata este Lost Crown of Neverwinter.


Cel de-al doilea eveniment de sambata este Pathfinder Society Role Playing Game. Sunt 6 locuri disponibile, iar taxa de participare este de 15 lei (cu o racoritoare inclusa). Aventura jucata este The Hydra’s Fang Incident.


Duminica, 8 septembrie 2013, incepand cu ora 13, sunteti asteptati la Concursul Regele din Tokyo, care va readuce unul dintre cele mai apreciate jocuri ale momentului. Regele din Tokyo este conceput de Richard Garfield, cel care a oferit si cel mai popular joc de carti: Magic the Gathering, si a fost deja premiat in nenumarate randuri. Cei care nu au mai jucat Regele din Tokyo vor primi explicatii la inceput si suport din partea echipei CBG. Taxa de participare este de 20 lei si sunt 40 de locuri disponibile.


Inscrierea la oricare dintre cele 3 evenimente se face la 0736 465 213 sau pe contact@cbgshop.ro. Mai multe detalii gasiti pe site sau pe pagina de Facebook.

Va asteptam!
Echipa CBG