Comic Con 798

CBG ti-a pregatit o multime de surprize week-end-ul acesta la Comic Con! Accepta provocarea si destinde-te cu cele mai interesante si mai palpitante jocuri ale momentului! Te asteptam si cu o tombola unde minim 8 norocosi vor pleca acasa cu premii!

ConcursCatan798

Duminica te asteptam la Comic Con pentru Concursul Colonistii din Catan. Primii 5 castigatori vor pleca cu premii din partea CBG si a unuia din partenerii oficial ai competitiei: Ideal Board Games. Valoarea totala a premiilor este de 600 lei.

Taxa de participare este de 15 lei/persoana si nu include biletul de acces la Comic Con (detalii aici) Sunt40 de locuri disponibile iar concursul este organizat in parteneriat cu Lex Shop.

c408a122703552f0e3072bc7e59e2948

In oferta CBG poti regasi noul set Magic the Gathering: Journey Into Nyx! De la Intro pack-uri si Booster pack-uri pana la Fat pack-uri, Prerelease pack-uri si foarte curand Event deck-uri, toate te asteapta sa te bucuri de ele individual sau in cadrul evenimentelelor dedicate. Viziteaza si tu pagina de Facebook MTG at CBG pentru detalii suplimentare!

Mai multe informatii despre evenimentele si oferta magazinului gasiti pe site sau pe pagina de Facebook!

Va asteptam la joaca!