A trecut mai mult de jumatate din luna ianuarie a anului 2010. Stiu ca sunteti foarte curiosi  🙂 sa aflati ce jocuri am jucat la inceput de an.

Anul 2010 a inceput destul de binisor la capitolul jocuri. Am inceput inca de pe 1 ianuarie, formatie clasica de jucatori: muck, Simona, Carmen  si Eu. Jocul ales nu face parte din cele clasice jucate de echipa BoardGames BLOG. Este unul total nou in peisaj.

Jocul Cuvintelor ! Jocul este o versiune romaneasca a celebrului joc Scrabble, joc bazat pe formarea de cuvinte pe o tabla folosind litere. Nu cred ca este persoana care sa nu fi jucat sau vazut acest joc. Desi reticenti la inceput, poate si din cauza oboselii acumulate si a orei tarzii (12 noaptea), muck si Simona nu prea aveau chef.  Reguli simple, incordare maxima de neuroni, jocul ne-a acaparat pe toti.

Calculele complexe, lipsa literelor cu valori mari, campurile de multiplicare din ce in ce mai putine, ne-au facut sa uitam ca ceilalti asteapta dupa noi. Spre sfarsit, perioadele de gandire au devenit mai lungi. Dar , asa cum toti ne dorim anul acesta, vrem maxim din orice combinatie. MAXIM AM ZIS!!!

Ca un jucator cu experienta si ca un DEX umblator pe 2 picioare ce sunt, cu fanii in delir ce aplaudau fiecare cuvant inteligent plasat pe tabla, nu aveam cum sa pierd. Mai mult, am castigat destul de bine acest joc, lasandu-i pe ceilalti cu dorinta de a se organiza mai bine data viitoare. DA!!! Le-am trezit astfel interesul pentru un joc destul de simplu ca si mecanica de joc si de o calitate indoielnica a componentelor.

Mai jos aveti cateva poze ce prezinta incordarea jucatorilor, sentimentele surprinse pe fetele lor (mai ales cand muck aproape adormise 🙂 ). Sa nu va lasati inselati de aura de somn prezenta pe fiecare din poze. Ma puteti crede pe cuvant de cercetas: in cordarea a fost maxima. MAXIMA am zis!!! Aveti poza si cu scorul final.

 

 

In postul de maine va voi povesti despre cum am inaugurat eu jocul de Agricola primit cadou prin octombrie si despre cum a avut parte si de un botez.