Daca acum o saptamana va anuntam ca cei de la Cutia.ro vor aduce in limba romana Urzeala Tronurilor – Jocul de carti, varianta HBO, astazi o sa va dam inca o veste buna. Jocul pe tabla Kingdoms va beneficia si el de traducere in limba romana!

Realizat de prolificul designer german Reiner Knizia, Kingdoms poate fi jucat de 2 pana la 4 jucatori si dureaza aproximativ 45 minute.

“Intr-un taram fertil, intesat de bogatii dar si de primejdii, mari regate se inclesteaza pentru a controla pretioasele sale resurse. Insa raul le pandeste din mlastini tulburi si cimitire bantuite – pericole pe care un conducator chibzuit ar face bine sa le ocoleasca.

Kingdoms este un joc alert si strategic, in care jucatorii sunt pusi in rolurile unor regi rivali care incearca sa-si sporeasca averile intemeind castele pe tot intinsul tarii. Daca vei construi castelele in cele mai bogate regiuni, ai sansa sa fii rasplatit pe masura. Dar construieste cu grija, caci aceste regiuni pot fi impanzite cu dragoni, trolli sau alte primejdii care vor rapi bogatiile regatului tau. Iti vei putea calauzi oare regatul spre glorie si prosperitate? “

Daca productia si transportul vor decurge fara probleme, Kingdoms va fi disponibil incepand cu luna martie 2013. Mai jos aveti cateva poze cu tabla de joc si cateva jetoane.