Cei de la Mirakolix ne-au anuntat lansarea Campionatului National de Carcassonne 2011 si Campionatului National de Catan 2011. Aveti mai jos anuntul oficial, urmand ca in zilele urmatoare sa incarcam si noi regulamentele oficiale de concurs:

“Concursurile din cadrul celor doua campionate se vor desfasura dupa Regulamentul Campionatului de Carcassonne 2011 respectiv Regulamentul Campionatului de Catan 2011. Toate documentele referitoare la regulamentul de organizare si desfasurare a celor doua competititii le gasiti urmarind linkul http://www.mirakolix.org/wm.html  .

La fel ca si dumneavoastra, si noi ne dorim o desfasurare cat mai profesionista a campionatelor. Cu toate ca suntem doar o mana de voluntari, ne-am angajat cu pasiune sa realizam niste campionate cat mai reusite. Cu aceasta ocazie ne cerem scuze si pentru micile sau marile ezitari organizatorice din anii trecuti, pe care ne straduim sa le remediem. Insa pentru ca intreg concursul sa fie ceea ce ne dorim, va fi nevoie de un efort colectiv, atat din partea noastra cat si a colaboratorilor nostri.

Speram sa fiti interesati de organizarea unei etape locale a Campionatului de Carcassonne si/sau de Catan si va stam la dispozitie cu experienta si cunostintele noastre. In cazul in care doriti sa organizati o etapa locala in orasul dumneavoastra, va rugam sa parcurgeti regulamentele anexate ale campionatelor si sa luati legatura cu noi la adresa campionate@mirakolix.org  sau la numerele de telefon de mai jos.

Daca aveti nemultumiri, nelamuriri sau sugestii in legatura cu vreun articol al regulamentului contactati-ne.

Concursurile care nu se desfasoara strict sub regulamentele publicate nu vor mai fi validate, iar castigatorii nu se vor putea califica mai departe.

Asteptam cu interes inscrierile dumneavoastra pentru organizarea etapelor locale.

Echipa Mirakolix