lex hoby con web

Vino pe 4 si 5 octombrie 2014 la cel mai mare eveniment destinat jocurilor de societate si pasionatilor din Nord-Estul tarii!

Vino si joaca alaturi de alti pasionati cele mai noi jocuri de societate!

Esti o fire competitiva? Avem calificari pentru Campionatul National de Colonistii din Catan 2014 cu premii de peste 1000 lei. (detalii eveniment)


Iti place Magic: The Gathering? Organizam un concurs la standarde europene. Premii de peste 6000 lei si mai adaugam in timp ce ne apropiem de eveniment. (detalii eveniment)


IT Games Battle? Avem o competitie exclusiva pentru firmele din IT. Faci parte dintr-o firma si vrei sa castigi faima si notorietate? IT Games Battle e pentru tine! Detalii la alex@lexgames.ro .


24 de ore, peste 700 de vizitatori, peste 200 de jocuri, premii totale de peste 10.000 lei, zeci de surprize, sute de carti de Magic: The Gathering, mii de negocieri aprige la Colonistii din Catan, zeci de zei venerati la Tzolk’in: Calendarul Maias, mii de zaruri aruncate in cursa pentru a deveni Regele din Tokyo, zeci de incercari in speranta de a ajunge la final (fara nimic:) ) la Galaxy Trucker si multe alte cifre funny, fac din Lex Hobby Con 2014 un eveniment la care cu siguranta va trebui sa participi.


Locatie: Iulius Mall, Iasi, zona Carrefour.


Te-am convins sa participi? Te ajutam cu o lista de cazari!

Daca ajungi cu mai multi prieteni, ideal este sa iei un apartament in regim hotelier, folosind link-urile de mai jos:
http://www.regimhotelier-iasi.ro/
http://123regimhotelier.ro/tag/cazare-regim-hotelier-iasi/
http://www.iasi-apartment.com/index_rom.php
http://www.regimhotelieriasi.ro/


Daca esti doar tu sau impreuna cu jumatatea ta, e o ocazie buna de a face si un tur al Capitalei Moldovei. Cateva hoteluri din zona evenimentului:
http://www.hoteltudorpalace.ro/
http://www.hotelzimbruiasi.ro/ – are si berarie proprie
http://hotelt23.ro/


Daca vrei sa incerci ceva mai fancy incearca:
http://www.grandhoteltraian.ro/
http://www.hotelunirea.ro/


Daca ai cont de Facebook, cu un simplu join la pagina evenimentului vei fi tinut la curent cu noutatile.


Echipa Lex Hobby Store