Luna februarie 2013 este plina de evenimente pentru cei de la Lex Hobby Store din Iasi, in cadrul acestora, participantii primind carti speciale de Magic: The Gathering sau World of Warcraft TCG.


World of Warcraft TCG: Sneak Preview Betrayal of the Guardian

Pe 16 februarie 2013 are loc primul Sneak Preview de World of Warcraft TCG din Iasi (daca nu, din ROMANIA). Ce este? Este prima ocazie de a juca cu noile carti din urmatorul set World of Warcraft: Betrayal of the Guardian. Fiecare participant va primi o carte rara foiled. Modul este sealed (6 boostere Betrayal of the Guardian). Fiecare trebuie sa isi faca un deck de 30 de carti. Prize pool-ul este de 2 boostere pe jucator.


World of Warcraft TCG: Holiday Celebration – Love is in the air

Pe 23 februarie 2013 are loc Holiday Celebration – Love is in the air. Alt eveniment premium pentru World of Warcraft TCG care are loc doar in Iasi. Fiecare participant va primi o carte rara foiled disponibila doar la acest eveniment. Castigatorul va pleca acasa cu boostere WOW TCG si un play mat.


Magic: The Gathering – Gatecrash Game Day

Pe 23 februarie 2013 are loc Gatecrash Game Day. Format standard premii in boostere, carti promo fullart si playmat pentru castigator.

Mai multe detalii gasiti pe forumul Lex Hobby Store in sectiunile dedicate evenimentelor respective.