Cei de la Lex Hobby Store ne-au anuntat ca participa la Targul International de Carte LIBREX 2012.

Targul International de carte LIBREX – Primavara cartilor la Iasi – eveniment ajuns, in acest an, la cea de-a XX-a editie aniversara, se va desfasura in incinta Salii Polivalente din Iasi, in perioada 29 februarie – 4 martie 2012.

Cel mai vechi targ de profil din tara, nascut cu un an inaintea Gaudeamus-ului, prin amploare si tematica, LIBREX-ul reprezinta o constanta culturala importanta care aduce un plus de valoare Iasului. In fiecare an, pentru aproximativ o saptamana, pe fundalul desfasurarii Targului de Carte LIBREX, Iasul devine un punct de atractie pentru editori, difuzori si autori din intreaga tara. In acest context, LIBREX-ul s-a impus prin valoare si traditie ca un eveniment cultural recunoscut, apreciat si asteptat, in egala masura, de expozanti si de publicul cititor.

Lex Hobby Store va asteapta la stand cu cele mai noi jocuri de societate (board games), dar si cu Lego, puzzle-uri si alte articole hobby. Pentru a ajunge mai usor, standul acestora se afla pozitionat langa locul special amenajat pentru copii.

Mai jos aveti o poza cu standul, sa nu cumva sa-l ratati!