Weekend-ul trecut a inceput in forta cu Magic: The Gathering, jocul de societate numarul 1 in locatia celor de la Lex Hobby Store din Iasi. Au jucat atat juniorii cat si veterani, avand cate un turneu de 3 runde, dupa care lumea s-a apucat de diferite boardgame-uri.

S-a jucat Arkham Horror in 8 persoane, durata fiind de aproximativ 6 ore, la joc participand si o persoana din Germania, Rene (cel cu par lung), care era in culmea fericirii cand a gasit magazinul Lex Hobby Store si oameni de joaca pentru boardgames. El fiind neamt, limba comuna la masa de joc a fost engleza, ceea ce a creeat ipostaze comice de genul doi jucatori romani discutau intre ei folosind limba engleza. A fost un joc lung, dar au castigat macar.

Altii au jucat Planechase, o varianta mai “lunga” de Magic: The Gathering in care te plimbi prin diferite plan-uri de existenta. Alexandra i-a batut pe cei 3 planeswalkers (si nici nu joaca Magic: The Gathering), dupa care au jucat un Chaos in the Old World, un joc de societate ce incepe sa prinda fani.

Restul s-au bagat, normal, la un Battlestar Galactica, unde cylonii au castigat. DIN NOU!

Mai jos aveti cateva poze de la Iasi trimise de cei de la Lex Hobby Store.