Citeste si Magestorm – Armatele si Magii
Citeste si Magestorm – prezentare detaliata

 

Magestorm va avea o multime de componente ce includ tabla de joc, miniaturi, carti, foi de referinta, markeri si contori. Tabla de joc reprezinta o retea de 9 x 11 hexagoane unde bucatile de teren,hexagoane cu 2 fete ce vor ajuta la construirea campului de lupta, sunt plasate urmand instructiunile scenariului de joc ales. Tablele de Magi sunt folosite pentru a tine evidenta energiei de magie disponibila pentru fiecare Mag, iar jetoanele de puncte de putere reprezinta sursa magiei, energia folosita pentru aruncarea vrajilor si semnul concret de putere al unui Mag.

Unitatile ce compun armatele sunt reprezentate de figurine de plastic inserate pe socluri de plastic. Steagurile de unitati sunt folosite pentru a da un numar individual fiecarei unitati plasate pe tabla de joc si sunt angajate in legatura cu cartile de unitati ce au si acestea un numar unic, afisat in partea de sus a cartilor de trupe. Cartile de trupe reprezinta tipul de luptatori si indica atributele, caracteristicile, puterile si abilitatiile lor.

Alte carti prezente in joc:
– cartile de teren ce arata modificarile aduse de un anumit tip unei unitati prezente;
– cartile creaturilor chemate arata caracteristicile, puterile, atributele si abilitatiile creaturilor ce pot fi chemate de catre un Mag cu o vraja de chemare;
– cartile de vraji tactice ce descriu vrajile folosite in lupta si efectele lor asupra unitatilor si trupelor.

O pista de runda tine evidenta trecerii timpului si o pista de scor tine evidenta punctelor de victorie (folosind markeri de scor). Jocul foloseste multe alte tipuri de markeri si contori. Doua Foi de evidenta ofera sumarizarea efectelor vrajilor pe care un Mag le poate folosi si alte informatii importante despre armate, abilitatile speciale si puterea trupelor sale. Pe langa componentele de joc, Magestorm vine insotit de o brosura cu 10 scenarii de lupta ce pot fi jucate.

Sursa articol si poze: Nexus Games