In weekendul trecut cei de la Lex Hobby Store, Iasi, au tinut Magic 2012 Pre Release Party, un eveniment important pentru iubitorii de Magic: The Gathering.

Ca de obicei formatul a fost sealed (fiecare a primit 6 boostere de M12), iar ca numar de participanti au fost 18. Fiind 18 participanti doritori sa joace pentru prima oara cu noile carti, au fost 5 runde a cate 50 de minute, avand timp 10 minute sa se uite prin pool-ul lor de carti si sa isi construiasca deck-ul castigator.

Pool-ul de carti total a fost destul de bun; a fost Jace-ul nou, Garruk-ul nou (cel cautat de multi:) ), Gideon si restul planeswalkerilor din set in combinatie cu o gramada de titani.

Modul de premiere a fost unul adoptat de ceva vreme la PreRelease, un mod bazat pe win-uri (la 2 win-uri ai un booster, la 3 ai doua boostere si tot asa), fiecare jucator pleacand acasa cu cel putin un booster.

Din cate ne-au spus cei de la Lex Hobby Store, per asamblu, a fost o atmosfera placuta, lumea s-a simtit bine si a fost incantata de acest Pre Release Party. Mai jos aveti cateva poze, multe fiind de la premierea participantilor.