Micul_Print-Calatorind_spre_stele_film_joc_coperta_cutie

In toamna acestui an (2015), pe marile ecrane din Romania va ajunge Micul Print, un film de animatie bazat pe nuvela cu acelasi nume scrisa de Antoine de Saint-Exupéry.

Filmul este regizat de Mark Osborne si prezinta povestea unui pilot ce se prabuseste in desert si intalneste un baietel de pe o planeta indepartata. Ajuns la batranete, fostul aviator asteapta sa apara cineva cu care sa-si impartaseasca povestea. Fetita din vecini, mereu inconjurata de cartile si caietele pentru temele de casa, e cea careia batranul ii trimite o invitatie – sub forma unui avion de hartie – de a afla sensibila poveste a Micului Print care isi dorea foarte mult sa-si faca prieteni.

Designerii Antoine Bauza si Bruno Cathala vor lansa in luna iulie 2015 impreuna cu editura Ludonaute un joc de societate bazat pe acest film de animatie. Jocul se va numi The Little Prince – Rising to the stars (Micul Print: Calatorind spre stele), iar cei de la Lex Games se vor ocupa de versiunea in limba romana.


Micul_Print-Calatorind_spre_stele_film_joc_componente


In Micul Print: Calatorind spre stele, 2 pana la 6 jucatori se vor intrece sa ajunga pe planeta Micului Print punctul de start fiind casa bunicului aviator. Este un joc de miscare punct la punct, scopul fiind acela de a strange cat mai multe stele. Miscarea se realizeaza cu ajutorul cartilor Vulpe, fiecare jucator avand acelasi set de carti. Intodeauna se va misca jucatorul care este cel mai departe de linia de sosire (acelasi mecanism folosit si in Tokaido).

Daca totul merge conform planului, jocul Micul Print: Calatorind spre stele va ajunge in Romania in luna octombrie 2015.