Micul Print-Fa-mi o planeta_3DboxRO

Lansat in 2013 de designerii Antoine Bauza si Bruno Cathala, The Little Prince: Make Me a Planet este un joc de societate pentru 2-5 jucatori bazat pe cunoscuta nuvela a lui Antoine de Saint-Exupery.

De versiunea in limba romana a jocului – Micul Print: Fa-mi o planeta – se vor ocupa cei de la Lex Games.

In jocul Micul Print: Fa-mi o planeta, fiecare jucator isi va construi o planeta pentru a oferi o casa pentru animalele lor – vulpea, oaia, elefantul si sarpele – dar avand grija sa nu fie prea multi vulcani.

In fiecare runda, primul jucator alege unul din cele patru teancuri de cartonase si ia de acolo un numar de cartonase egal cu numarul de jucatori. Alege unul din ele si alege un alt jucator care sa aleaga alt cartonas. Acest nou jucator ia cartonasul si incepe sa construiasca o planeta in fata sa. Apoi alege alt jucator si tot asa pana cand fiecare primeste un cartonas. Ultimul jucator va lua singurul cartonas ramas si va deveni primul jucator in tura urmatoare.

Copaci Boabab cresc pe unele cartonase, iar daca ai prea multi nu e bine. Daca un jucator are trei astfel de copaci, acele cartonase sunt intoarse cu fata in jos. Lucrurile de pe acele cartonase nu vor aduce puncte.

La finalul jocului, patru personaje vor fi pe planeta fiecarui jucator, aducand puncte in functie de ce lucruri sunt pe acea planeta.

Jocul Micul Print: Fa-mi o planeta contine:
– Un regulament de joc in limba romana;
– 80 de cartonase;
– 5 marcatoare de scor.

Micul Print: Fa-mi o planeta va ajunge in depozitul Lex Games la sfarsitul anului (decembrie 2014).