Acest post ar fi trebuit scris dupa ce am venit de la munte si am reusit cu succes sa-l infrang pe Jack, jucat de Carmen. Eu, ca si inspector, se pare ca am cel mai usor task, acela de a prinde criminalul.

Ei bine, desi peste tot se spune ca este foarte usor sa castigi cu inspectorul, se pare ca eu am o mica problema. Acum cateva seri, la propunerea mea, ne-am apucat de un frumos joc de Mr. Jack.
Avand inca in memorie cat de usor il prinsasem pe Jack aunci cand am fost la munte, deja eram pregatit sa scriu acest post fara acel “NOT!” din coada.

Jocul pot spune ca l-am inceput binisor, dupa prima runda eliminasem 5 personaje iar Jack era in lumina. Toate bune si frumoase, ma pregateam sa mai elimin din posibilii infractori. Am reusit pana in runda 5 sa ajung la 2 personaje, unul din ele fiind Jack.

Am facut greseala de a ma bucura prea devreme. Spre sfarsit, preocupat fiind sa aflu criminalul, nu am mai dat atentie la posibilitatile de evadare din cartier si la gurile de canal sau cordoanele de politie. Ma tot gandeam ce o sa scriu in acest post, despre cum am invins eu Oaia Neagra iar.

N-a fost asa! Cu o minte limpede de sahist, a reusit sa il treaca pe Jack in umbra, iar in runda urmatoare(a 7-a), sa evadeze. Este surprinzator cat de bine joaca aceasta oita 🙂 !!!
Mai jos aveti si pozele ce prezinta in detaliu aceasta sesiune de joc. Enjoy, eu nu ma pot uita 🙁 !