Nadia Comanici ne-a trimis regulamentul tradus in limba romana al jocului de societate Mystery Express.

“Cautand o bine-meritata pauza dupa ultimele aventuri, ai hotarat sa te rasfeti in luxul extravagant de la bordul celui mai celebru tren al momentului – legendarul Orient Express. Din nefericire vacanta se dovedeste a fi de scurta durata. Abia ce trenul a parasit Parisul, cand zvonul ca cineva a fost ucis incepe sa se raspandeasca printre calatorii infricosati…

Mystery Express este un joc de deductie si intuitie genul ‘cine a comis-o’, avand o tematica incitanta inspirata din carti si filme politiste. Crima ce are loc in Orient Express cuprinde cinci elemente diferite reprezentate printr-un set de carti de joc. Jucatorii isi asuma rolul a cinci personaje ce calatoresc la bordul celebrului tren, fiecare personaj avand abilitatile si puterile sale de deductie. Jucatorul care va descoperi cine, cum, cind, unde si de ce, pana la terminarea calatoriei va fi castigator.”

Regulamentul tradus in limba romana al jocului Mystery Expres se poate descarca de aici. Spor la joc si multumim Nadia Comanici!