Nu avea cum sa treaca o luna si cei de la Lex Hobby Store sa nu ne surprinda cu ceva nou in oferta lor. Multe jocuri noi, pentru toate gusturile, pentru toate varstele, nici nu s-a uscat bine vopseaua si ele  asteapta sa va incante!

Nightfall: The Coldest War

Europa de est si fosta Rusie sunt cunoscute ca locul unde se nasc vampirii, varcolacii si multe alte creaturi realizate in Nightfall. Fa fata acestor monstruozitati si adu tactici folosite in trecut.
 
Jocul Nightfall: The Coldest War este o extensie stand-alone pentru jocul competitiv de tip deck building Nightfall. Varianta The Coldest War aduce un complet, nou nout set de carti cu puteri speciale si include si 6 noi creaturi. The Coldest War aduce si carti “Moon Phase” care schima tot jocul si carti “wound” cu artwork nou.
 
Fiecare carte are o culoare de baza si 2 culori de legatura. Daca poti nimeri culoare de baza a unei carti cu o culoare de legatura a unei carti jucate anterior, atunci poti face “chain”. Odata ce un “chain” este activat, jucatorii pot adauga carti de acceasi culoare in tura respectiva.
 
Cartile din “chain” se rezolva in sens invers: prima venita, ultima iesita.
 
Scopul jocului Nightfall este sa pui cat mai multe carti de “wound” in deck-ul unui oponent si sa termini jocul cu cele mai putine. Dar ai grija, un deck cu mai multe “wound”-uri in ele este mai puternic si mai rapde.
 
Nightfall: The Coldest War contine:
– 228 de carti “order”
– 60 carti “wound”
– 24 carti “draft”
– 31 dividere
– 6 carti “moon phase”.

 

Kingdoms

Jocul de societate Kingdoms este un joc rapid, de strategie in care 2 pana la 4 jucatori iau rolul unor regi rivali care fiecare incearca sa isi mareasca bogatiile construind castele in regat.

Construind castele in cele mai bogate regiuni, vei culege cele mai mari comori. Dar ai grija. Acele regiuni pot fi pline de troli, dragoni sau alte pericole care vor incerca sa iti jefuiasca regatul.

Cei de la Fantasy Flight Games au publicat jocul prima oara in 2002, iar noua versiune este mai complexa, contine miniaturi din plastic pentru castele si multe alte imbunatatiri.

Kingdoms contine:
– 40 castele din plastic
– 89 de tokene, markere si tile-uri
– o tabla de joc
– regulament.

 

Mansions of Madness: ‘Til Death Do Us Part

Mansions of Madness: `Til Death Do Us Part este a treia extensie “print on demand” pentru jocul de societate Mansions of Madness. Conceputa de Tom Jolly, extensia spune o poveste de dragoste, de pierdere si de ritualuri intunecate.

Extensia Mansions of Madness: `Til Death Do Us Part contine:
– trei sheet-uri fata verso de referinta
– 2 carti action pentru keeper
– 5 carti event
– trei carti obiectiv
– 25 carti de expolrare si clue
– 4 carti infectie
– 9 carti lock si obstacole.

Alte “prospaturi” din oferta Lex Hobby Store la fel de apetisante: Agricola World Championship Deck , Agricola NL Deck, Wiz War si Nexus Ops.