Pathfinder RPG te pune in pielea unui brav aventurier ce lupta sa supravietuiasca intr-o lume dominata de magie si bantuita de intuneric. Incearca rolul unui chibzuit ostas ce isi croieste cu sabia loc printre inamici, unui puternic vrajitor binecuvantat de demoni cu puteri aparte, unui talhar spiritual gata sa dezamorseze orice capcana sau.. sau multe alte roluri pregatite pentru tine. Singura limita va fi imaginatia ta si a noului nostru Dungeon Master (DM)… ceva mai tanar… mult mai curios in a incerca lucruri noi si mult mai putin formal…

Pathfinder RPG este o evolutie a regulilor de 3,5 a celui mai cunoscut si vechi RPG – Dungeons and Dragons. Pentru aceste sesiuni o sa folosim ca principal instrument regulamentul si piesele de Pathfinder Beginner Box, cat si manualele jocului de baza.

Va asteptam incepand din acesta saptamana cu o noua serie de 8 aventuri in universul Pathfinder. Sesiunile sunt deschise pentru 4-6 jucatori, o sa dureze in jur de 2 ore, iar experienta necesara este minima, fiind un format menit sa introduca oamenii in universul RPG.

Va asteptam in fiecare sambata sau duminica, incepand cu ora 10:30, in sala de jocuri Red Goblin Universitate. Inscrierile se pot face direct pe pagina evenimentelor la:


(apasa pe poza)


(apasa pe poza)


Echipa Red Goblin