ZhanGuo Coperta jocului

ZhanGuo face parte din categoria jocurilor ce folosesc mecanicile Hand Management si Variable Player Powers si poate fi jucat de 2 pana 4 jucatori.

Jucatorii devin emisarii imparatului si sunt insarcinati sa contribuie la unificarea imperiului, sa ajute la construirea Zidului, Armatei de Teracota, precum si toata infrastructura necesara. In timpul celor 5 runde, jucatorii trebuie sa utilizeze cat mai bine posibil putinele carti primite. Vei putea juca o carte fie pe tabla individuala de joc pentru a iti creste puterea in imperiu, fie pe tabla de joc pentru a recruta forta de munca, sa construiesti cladirile dorite de Imparat, sa chemi intariri din Qin, sau sa muti armatele dintr-un regat in celalalt.

Fiecare jucator va trebui sa joace cartile sale la timpul potrivit si in cel mai bun mod pentru a castiga favorurile Imparatului. Acestea trebuie jucate cu atentie, deoarece prea multa putere sau exploatarea muncitorilor pentru castigul personal va aduce nemultumiri in randul populatiei, crescand riscul de revolta in noile regate adaugate. Cel care va aduce cea mai mare contributie cauzei Imparatului, in timp ce va tine populatia multumita, va fi cel care va castiga jocul.

ZhanGuo Componentele


Mai jos aveti o prezentare video a regulilor jocului ZhanGuo realizata de cei de la Gaming Rules! . Enjoy!


Seria Pe radarul Spiel 2014 contine scurte prezentari ale unor jocuri ce vor fi lansate/prezente in cadrul targului international Spiel 2014 din Essen, Germania. Unele au ajuns pe listele noastre de cumparaturi, altele doar ne-au facut sa ridicam scurt dintr-o spranceana.