Android_Netrunner_coperta

Imi place pentru ca:

1. Este un joc de carti care dureaza putin.
2. Regulile sunt usor de inteles.
3. Ai doua factiuni cu care poti juca. Cele doua se joaca total diferit, asa ca dupa ce stai si incepi sa joci bine cu una, poti face schimb si inveti cum e si de cealalta parte!
4. Fiecare factiune are mai multe personalitati care pot fi jucate. Fiecare personalitate vine cu stack-ul ei de carti = diversitate!
5. Probabil cel mai interesant lucru este sa incerci sa experimentezi, sa combini deck-urile de la diferite personalitati. = diversitate!
6. Jocul se bazeaza foarte mult pe cum iti construiesti deck-ul.

Mi se pare deranjant ca:

1. Jocul se joaca in doar doua persoane
2. Daca joci cu aceeasi persoana, trebuie sa iti construiesti deck-uri noi aproape de fiecare data. O data ce joci de cateva ori cu un deck, adversarul isi va construi un deck perfect pentru a-ti combate deck-ul.

Partide jucate: 20+

Verdict final: Merita cumparat, se poate juca si in fiecare seara avand in vedere ca este scurt, si sigur se gaseste o persoana care va dori sa joace.


Articolul Plusuri si minusuri in jocul de societate Android: Netrunner a fost scris de Hrabac Claudia  pentru Concursul aniversar 5 ani de Board Games BLOG – Plusuri si minusuri in jocul de societate X. Textul articolului nu a fost editat.