Mind Fitness Games a fost cea de-a doua editura romaneasca de jocuri de societate prezenta la targul international Spiel 2014. Vedetele standului au fost Six MaKING (lansat in 2013) si Charta Krymenesiae (lansat in acest an), doua jocuri de strategie abstracta, ambele realizate de designerul Jozsef Dorsonczky.

Pe langa vizitatorii obisnuiti ai targului, pe la standul celor de la Mind Fitness Games au trecut mai multe persoane foarte cunoscute in lumea jocurilor de societate: Bruno Cathala (designer foarte cunoscut: Cyclades, Five Tribes, Cleopatra and the Society of Architects, Abyss, Madame Ching, Mr. Jack), Eric W. Martin de la BoardGameGeek, Jochen Corts (Spiel des Jahres), Kris Burm (designerul seriei de jocuri abstracte GIPF), sau Thierry Denoual (designer si co-fondatorul editurii Blue Orange).


SixMaKING Bruno Cathala si Thierry Denoual
Bruno Cathala, Jozsef Dorsonczky si Thierry Denoual la standul Mind Fitness Games, Spiel 2014


Bruno Cathala a ramas placut impresionat de Six MaKING, mentionandu-l intr-un articol despre Spiel 2014 publicat pe blogul personal.

Un review al jocului Six MaKING gasiti aici, iar despre Charta Krymenesiae o sa revenim cu mai multe detalii intr-un articol viitor. Pana atunci, va las sa va delectati cu cateva poze de la standul celor de la Mind Fitness Games la Spiel 2014. Enjoy!