20150925_121806

In perioada 24-27 septembrie 2015 am participat cu o deosebita placere la inca o intalnire de joaca organizata de cei de pe ForumBoardGames.ro.

Pentru intalnire au fost alese tot imprejurimile Sibiului, mai exact, satul Gura Râului, iar gazde ne-au fost cei de la pensiunea Lacul de Argint.

Pentru ca am vrut sa profitam din plin de aceasta intalnire, impreuna cu Teddy, Alexandra si Flaviu, am plecat de joi dimineata, toti cu chef de jucat. Dupa un mic popas pe Dealul Negru unde “ne-am alimentat” cu cei mai buni mici, insotiti de o “blonda” cu guler de spuma alba, am ajuns voinici voiosi la pensiune.

Aceasta intalnire pot spune ca a fost printre cele mai productive cand vorbim de numarul de jocuri jucate. Dupa cele aproape 4 zile de joaca (duminica am plecat la ora 17.00 🙂 ), bilantul intalnirii arata astfel:
– 26 de partide;
– 19 titluri de jocuri incercate;
– 14 jocuri noi.

Dintre titlurile noi incercate, am ramas placut impresionat de: Cacao, Abyss, Pastiche, Sheriff of Nottingham, Horse Fever, PatchworkArtifacts Inc.

Ne-am simtit foarte bine la pensiunea Lacul de Argint, gazdele s-au comportat exemplar. Mancarea a fost foarte buna, nu foarte diversificata, dar naturala. La atmosfera generala au contribuit si dulceturile de la Delicatese la Borcan sau afinata.

Mai jos aveti cateva poze cu pensiunea si imprejurimile din Gura Râului, unde veti putea vedea si ce gratar imens ne-a gatit cina de sambata seara.Pensiunea Lacul de Argint, Gura Râului, Sibiu

String could not be parsed as XML


Pentru cei care nu au ajuns la intalnire, avem muuulte poze si, daca o sa primesc acceptul, voi posta si 2-3 filmulete din timpul unei partide de I Hate Zombies si Flick ’em Up!, ambele jucate tarziu in noapte. 🙂 Iar pentru cei care au fost si au cont de Facebook, se pot tagg-ui in pozele incarcate pe contul nostru.Poze de la intalnirea ForumBoardGames.ro, Gura Râului, Sibiu, 24-27 septembrie 2015

String could not be parsed as XMLMultumim inca o data lui Mihai pentru ca s-a ocupat de organizare, iar gazdelor ca ne-au facut sa ne simtim foarte bine!