IMG_7570

Pentru ca ne place sa ne jucam si sa ne vedem si cu alti pasionati de board games, in perioada 18-21 Februarie 2016 am participat impreuna cu Oitza Neagra la intalnirea (Inter)Nationala organizata de ForumBoardGames.ro .

Daca la ultimele 3 intalniri am fost pe langa Sibiu, am zis sa mai schimbam zona si datorita lui Mitza, am ales orasul Targu Jiu. Gazde excelente au fost cei de la Anna Hotel Junior. Daca aveti nevoie sa stati in Tg Jiu, il recomandam: conditii de cazare foarte bune, personalul foarte amabil, mancarea foarte buna.

In oras nu prea aveti ce sa faceti (cred ca in 4 zile, am iesit din hotel 4-5 ore in total), dar na, nu am venit sa vizitam, am venit sa ne jucam!

Pe parcursul celor 4 zile am reusit sa joc 20 de partide, cu 12 jocuri diferite, din care 6 au fost jocuri noi: Dominant Species, Cash’n Guns, Blood Rage, Caylus, Crabs adjust humidity, Raiders of the North Sea.

Dominant Species nu m-a cucerit, desi este un joc foarte bun. Poate la asta a contribuit si faptul ca am jucat in 6 oameni si a durat cam 6 ore.

Mi-au placut destul de mult Caylus si Raiders of the North Sea.

Blood Rage trebuie sa il mai joc de vreo 2-3 ori ca sa imi dau seama de el. Jocul arata foarte bine, dar sunt anumite carti care par overpowered.

Mi-a placut foarte mult atmosfera de la intalnire, mai ales ca ne-am reintalnit cu prieteni vechi plecati prin Belgia si Anglia. De aici si prefixul “Inter” la Nationala. 🙂

Ii multumim si pe aceasta cale lui Mitza care s-a ocupat de aranjamentele intalnirii. Totul a decurs perfect! Multumim!

Mai jos aveti muuulte poze de la intalnire, ele au fost incarcate si pe pagina noastra de Facebook. Enjoy si spor la tagguit pe FB!String could not be parsed as XML