Praetor-BoxF_RO_04_LexG_WHITE

In asteptarea lansarii jocului Praetor (designer Andrei Novac) si in limba romana de catre cei de la Lex Games, vom avea o scurta serie de prezentare a tipurilor de cartonase oras intalnite in joc.

Pentru inceput, va vom prezenta cartonasele oras de tip Resurse, acestea depinzand de experienta muncitorilor.


Mina de Aur

Praetor-Cartonas-Mina-de-Aur

Primesti un numar de aur egal cu experienta muncitorului care activeaza acest cartonas.


Fabrica de Cherestea

Praetor-Fabrica de Cherestea

Primesti un numar de lemne egal cu experienta muncitorului care activeaza acest cartonas.


Cariera de Piatra

Praetor-Cariera-de-Piatra

Primesti un numar de pietre egal cu experienta muncitorului care activeaza acest cartonas.


Cariera de Marmura

Praetor-Cariera-de-Marmura

Primesti un numar de marmura egal cu experienta muncitorului care activeaza acest cartonas.


Fierarie

Praetor-Fierarie

Poti converti o cantitate de lemn egala cu experienta muncitorului care activeaza acest cartonas in aceeasi cantitate de arme.


In Praetor vei lua rolul unui inginer roman si vei lucra impreuna cu ceilalti pentru a construi un oras magnific. Trebuie sa ai grija cum folosesti resursele limitate pe care le ai si trebuie sa cauti altele noi. Vei recruta noi muncitori in timp ce muncitorii care sunt in varsta se vor retrage din activitate, vei construi asezari pentru a tine populatia multumita si vei slavi Zeii pentru a le castiga favoarea. Cezar te va rasplati pentru modul intelept in care ai folosit si ai obtinut resursele necesare finalizarii zidului, iar sansele tale sa devii Praetor vor fi din ce in ce mai mari.

In fiecare tura vei plasa muncitorii tai pe sectiuni de oras (cartonase) pentru a obtine resurse, moral, muncitori noi sau puncte de Favoare. Poti de asemenea sa atribui muncitori pentru a construi noi sectiuni de oras (cartonase) sau sa cheltui resurse pentru a indeplini cerintele lui Cezar si pentru a obtine puncte de Favoare. La finalul fiecarei ture va trebui sa platesti muncitorii. in caz contrar, bunastarea orasului se va deteriora.

Jocul se termina atunci cand nu mai sunt disponibile sectiuni de oras (cartonase), sau atunci cand Cezar nu mai are cerinte pentru resurse. Jucatorul care are cele mai multe puncte de Favoare va fi numit Praetor si va castiga jocul.


Lansarea jocului Praetor in limba romana este estimata pentru perioada mai-iunie 2014.