Praetor-BoxF_RO_04_LexG_WHITE

Continuam miniseria de prezentare a cartonaselor oras din jocul de societate Praetor cu descrierea celor de tip Templu. Acestea vor aduce jucatorilor Puncte Favoare atunci cand vor fi activate.


Templul lui Maia

Preview-Praetor-Cartonase-oras-Templul-lui-Maia

Primesti 2 puncte Favoare pentru fiecare muncitor activ pe care il ai.


Templul lui Mercur

Preview-Praetor-Cartonase-oras-Templul-lui-Mercur

Primesti 2 puncte Favoare pentru fiecare marmura si 2 puncte Favoare pentru fiecare arma pe care o detii. Nu trebuie sa dai aceste resurse la banca.


Templul lui Pluto

Preview-Praetor-Cartonase-oras-Templul-lui-Pluto

Primesti 1 punct Favoare pentru fiecare lemn si 1 punct Favoare pentru fiecare piatra pe care o detii. Nu trebuie sa dai aceste resurse la banca.


Templul lui Apollo

Preview-Praetor-Cartonase-oras-Templul-lui-Apollo

Primesti 1 punct Favoare pentru fiecare cartonas oras pe care il controlezi.


Templul lui Venus

Preview-Praetor-Cartonase-oras-Templul-lui-Venus

Primesti puncte Favoare egal cu nivelul tau de moral actual.


In Praetor vei lua rolul unui inginer roman si vei lucra impreuna cu ceilalti pentru a construi un oras magnific. Trebuie sa ai grija cum folosesti resursele limitate pe care le ai si trebuie sa cauti altele noi. Vei recruta noi muncitori in timp ce muncitorii care sunt in varsta se vor retrage din activitate, vei construi asezari pentru a tine populatia multumita si vei slavi Zeii pentru a le castiga favoarea. Cezar te va rasplati pentru modul intelept in care ai folosit si ai obtinut resursele necesare finalizarii zidului, iar sansele tale sa devii Praetor vor fi din ce in ce mai mari.

In fiecare tura vei plasa muncitorii tai pe sectiuni de oras (cartonase) pentru a obtine resurse, moral, muncitori noi sau puncte de Favoare. Poti de asemenea sa atribui muncitori pentru a construi noi sectiuni de oras (cartonase) sau sa cheltui resurse pentru a indeplini cerintele lui Cezar si pentru a obtine puncte de Favoare. La finalul fiecarei ture va trebui sa platesti muncitorii. in caz contrar, bunastarea orasului se va deteriora.

Jocul se termina atunci cand nu mai sunt disponibile sectiuni de oras (cartonase), sau atunci cand Cezar nu mai are cerinte pentru resurse. Jucatorul care are cele mai multe puncte de Favoare va fi numit Praetor si va castiga jocul.


Lansarea jocului Praetor in limba romana de catre cei de la Lex Games este estimata pentru perioada mai-iunie 2014.